Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ

Καλη χρονια σε ολους.
Τα σημερινα παιχνιδια που γινονται για την Κονφερενς της Αγγλιας δεν ειναι και για πολλα πονταρισματα. Ετσι ομως λιγα , για το καλο του χρονου , θα τα παιξουμε.
Ολες οι σημερινες αναμετρησεις ειναι απο αρκετα εως πολυ αμφιρροπες.
Ας δουμε μερικα παιχνιδια.

Γκρεις - Εμπσφιλντ


Το χαρακτηριστικο σε αυτο το παιχνιδι ειναι ( εκτος οτι και οι δυο εχουν μαυρα χαλια και βολοδερνουν στην τελευταια τετραδα σε μονιμη βαση ) , οτι συναντιουντε για 4 συνεχη φορα στο πρωτο παιχνιδι του νεου χρονου.

01/01/09 : Γκρεις - Εμπσφιλντ : 3-1
01/01/08 : Εμπσφιλντ - Γκρεις : 4-1
03/01/07 : Γκρεις - Εμπσφιλντ : 0-2

Γνωμη μας ειναι μακρια και αφηστε τους να παιξουν.


Στιβενειτζ - Κεμπριτζ
Τις ομαδες τις χωριζουν 20 ολοκληροι βαθμοι. Η πρωτη εχει στοχο να ανεβει κατηγορια , ενω η δευτερη απλα παιζει αναλογα τα κεφια της. Ο ασσος ειναι αυτος που θα τραβηξει χρηματα πανω του αλλα....η Κεμπριτζ δυσκολα χανει . Σε 11 εκτος εδρας παιχνιδια εχει μολις 2 ηττες.
Εδω θα δωσουμε προβλεψη μονο το να σκοραρουν και οι δυο , για οσους παιζουν διαδυκτιο.

Ταμγουορθ - Κετερινγκ

Κλειστο παιχνιδι αναμεσα σε δυο ομαδες που δεν σκοραρουν πολυ. Πιθανο η ισοπαλια και ισως με 1-1.


Ιστμπουρν - Κροουλι

Τα ιδια με ισχυουν και εδω.Μονο που εδω παιζει αρκετα και ο ασσος που τον εχει πιο πολυ αναγκη η γηπεδουχος που παλευει να απομακρυνθει απο την τελευταια τετραδα, αλλα δεν την αφηνουν οι πολλες ισοπαλιες της.


Ολντρινχαμ - Ρεξαμ
Αλλο ενα παιχνιδι που αναμενεται κλειστο. Σκοραρουν και οι δυο δυσκολα .Σε καλυτερη κατασταση η γηπεδουχος αλλα εχει απο τις χειροτερες εδρες της κατηγοριας . Πιθανη και εδω η ισοπαλια.

Σαλισμπερι - Χιστον

Εδω θα παμε με την φιλοξενουμενη . Δεν εχουν διαφορες οι δυο ομαδες.Εχουν σχεδον τους ιδιους βαθμους με τους 10 εχουν αφαιρεθει απο την γηπεδουχο.Η Χιστον δειχνει σε καλυτερη κατασταση ,στα τελευταια 3 παιχνιδια στην εδρα της Σαλισμπερι δεν χανει (ενα Χ , δυο 2) και οι τιμες στο διαδυκτιο ειναι εως και 3.25. Στο κουπονι του ΟΠΑΠ δεν υπαρχει ο αγωνας αυτος.

Χεις - Γουιμπλετον
Και εδω οι φιλοξενουμενοι εχουν τον πρωτο λογο. Αλλωστε πριν λιγες μερες ειχαν ριξει 5 τεμαχια στην Χεις σαν γηπεδουχοι ομως. Το γεγονος οτι το παιχνιδι γινεται με την Χεις γηπεδουχο δεν παιζει και πολυ ρολο , αφου η εδρα τους ειναι αθλια με απολογισμο 2-5-4 και τερματα 15-16. Σε αντιθεση δηλαδη με την Γουιμπλετον που εχει 7-3-2 εκτος εδρας και τερματα 23 -15. Διπλο λοιπον και πιθανο over.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ


ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ : γκολ / γκολ
ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ : Χ , γκολ/γκολ , και σκορ 1-1
ΙΣΤΜΠΟΥΡΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ : Χ , γκολ/γκολ
ΟΛΝΤΡΙΝΧΑΜ - ΡΕΞΑΜ : Χ
ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ - ΧΙΣΤΟΝ : 2 , over
ΧΕΙΣ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ : 2 , over

Aυτες ειναι οι προτασεις μας για σημερα.Κρατατε οτι σας αρεσει. Καλη επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου