Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μερικα στοιχεια για τους σημερινους αγωνες της Α΄ Ιταλιας


## ΚΙΕΒΟ - ΙΝΤΕΡ
Ανετη η Κιεβο μεχρι τωρα , ανετη και η Ιντερ.Πολυ καλες οι σχεσεις των δυο ομαδων και αυτο στη Ιταλια παιζει μεγαλο ρολο.Αναλογα με τα κεφια τους το σημερινο παιχνιδι.
## ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ
Καιγεται η Αταλαντα.Στην εδρα της εχει λιγοτερους βαθμους απο οτι εκτος.Απο την Ναπολι δεν χανει παντως μεσα γηπεδο της παντως.Στα 4 τελευταια μεταξυ τους εχει 2 νικες 2 ισοπαλιες. Η Ναπολι χωρις εντυπωσιακα πραγματα καταφερε να βρεθει σε ευρωπαικες θεσεις και θελει να παραμεινει. Η ισοπαλια εχει πολλες πιθανοτητες και μετα η αναγκη του ασσου.
##ΚΑΛΙΑΡΙ - ΡΟΜΑ
Δυσκολο παιχνιδι και για τις δυο.Κυριως για την Ρομα που δεν θα εχει τον capitano Τοτι . Αντι Τοτι θα εχει Τονι μετα την μεταγραφη του απο την Μπαγερν . Η Ρομα δεν εχει νικη στα τελευταια 5 παιχνιδια στην Σαρδηνια μετρωντας 2 ηττες και 3 ισοπαλιες.
##ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Παιχνιδι εξι ποντων αυτο.Οι γηπεδουχοι θελουν συνεχεια στην μεγαλη νικη μεσα στην εδρα της Γιουβεντους.Περσι συναντηθηκαν τελευταια αγωνιστικη με την Μπολονια να θελει νικη και μονο νικη να παραμεινει στην κατηγορια.Οι Σικελοι σφυριζαν κλεφτικα και οι Μπλονεζοι εμειναν στην κατηγορια με νικη 1-2.Μαλλον ηρθε η ωρα για ανταποδωση.Μαλλον λεμε αλλα κραταμε πισινη.Ισως το γραμματιο να εξοφληθει στον αλλο γυρο.Παντως η Μπολονια εκτος ειναι η μοναδικη ομαδα μαζι με την Ουντινεζε χωρις νικη με 3 ισοπαλιες και 5 ηττες.
##ΛΑΤΣΙΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ
Παει η καρδια σας να εμπιστευτητε αυτη τη Λατσιο σε τετοιες τιμες ? Εμας οχι..Για κοντρα παλι το συζηταμε.
##ΜΠΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Καλες σχεσεις των δυο ομαδων.Υλικο πολυ καλυτερο εχει η Ουντινεζε.Και αναμενετε και η πτωση της Μπαρι σιγα - σιγα.Μαλλον ηρθε ο καιρος για το πρωτο διπλο εκτος εδρας για την Ουντινεζε.
##ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Παιζει το κεφαλι του στα προσεχη παιχνιδια ο προπονητης της Κυριας. Και το σημερινο παιχνιδι δεν ειναι καθολου ευκολο για αυτον. Η Παρμα εχει δειξει μεγαλη σταθεροτητα.Πολυ πιθανη η ισοπαλια αν και αυτο για την Γιουβεντους θα ειναι σαν ηττα, αλλα αφου δεν μπορει να κανει αλλιως τι να κανουμε?
##ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ
Οσο καλα ξεκινησει η Σαμπ αλλο τοσο χαλια τελειωσε μεσα στο 2009.Και απο κυπελλο αποκλειστηκε και συνεχης σφαλιαρες ετρωγε. Η Παλερμο αντιθετα οσο χαλια ξεκινησε την σεζον αλλο τοσο ομορφα την τελειωσε μεσα στο 2009.Αν δεν υπηρχε η διακοπη θα λεγαμε απο διπλο εως Χ . ομως τωρα μετα απο την διακοπη θα πρεπει να τις δουμε.
##ΣΙΕΝΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Σημαντικη διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες.Παροτι η παραδοση δειχνει Σιενα , με τα 5 τελευταια να ειναι 3 γηπεδουχοι 1 ισοπαλια και 1 φιλοξενουμενοι , το παιχνιδι ξεκινα απο Χ προς το διπλο.Οταν εισαι στον πατο και να θες , πρεπει να προσπαθησει πολυ να σηκωθεις.
##ΜΙΛΑΝ - ΤΖΕΝΟΑ
Το Σαν Σιρο δεν καιει οπως παλια και η Τζενοα μπορει να κανει την εκπληξη εκει μεσα.Βεβαια δευτερη σερι ηττα εντος για την Μιλαν δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο αλλα και η Μιλαν δεν πεταει και φωτιες.Καταρχας προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν εχει προπονητη.Σωνει και καλα ο Λεοναρντο να γινει προπονητης.Ας κανει οτι θελει ο Γκαλιανι και ο Μπερλουσκονι.Εμεις θα τον κοντραρουμε αρκετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου