Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα σας δειξω μερικες συμβουλες για τους παικτες του στοιχηματος . Για νεους και παλιους.
Αραγε ποσοι απο μας που ασχολουμαστε αρκετα χρονια με το <αθλημα> δεν εχουμε πει ετσι πρεπει να παιζουμε , αλλα ουτε καν το ακολουθουμε?
Παμε λοιπον να δουμε τι αλιευσαμε απο το διαδικτυο.

# Ξεκινήστε με ένα αρχικό ταμείο. Κρατάτε ιστορικό με τα στοιχήματα που κερδίζετε και που χάνετε.
#Παίζετε πάντα όσα σας περισεύουν. Μην δανείζεστε για να τζογάρετε. Μην αμελείτε άλλες υποχρεώσεις σας για να παίξετε. Εκτός του ότι είναι μεγάλη βλακεία, συνήθως ο απελπισμένος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει λάθος επιλογές γιατί δεν είναι νηφάλιος.
#Η σωστή μελέτη ενός αγώνα θέλει χρόνο. Επιλέξτε τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και μελετήστε τα καλά. Μην χάνεστε στις 100αδες αγώνων του Σαββατοκύριακου.
#Ψάχνετε καλά τις αποδόσεις των διαφόρων book. Συχνά κρύβονται μεγάλες ευκαιρίες μέσα από αυτή την ανάλυση.
#Δεν προσπαθούμε να «ρεφάρουμε» ένα χαμένο στοίχημα ποντάροντας ή ρισκάροντας περισσότερο στο επόμενο (εκτός αν παίζουμε βάση προμελετημένου συστήματος)
#Όταν χαθεί ένα στοίχημα δείτε το ξανά. Βρείτε που κάνατε το λάθος. Ήταν απλώς ατυχία;
#Το στοίχημα θέλει υπομονή. Υπομονή. Υπομονή. Υπομονή. Επίσης είναι πολύ καλό να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι μεγάλο χάρισμα για το στοίχημα. Με την υπομονή δεν έχασε ποτέ κανένας.
#Να παίζετε μονά παιχνίδια. Οι πιθανότητες να κερδίσετε στα μονά παιχνίδια είναι περισσότερες. Παίξτε από το internet .
#Να μη μαλώνετε με τις γυναίκες σας για το στοίχημα. Αν δεν τους αρέσει να παίζετε φροντίστε να κερδίζετε γιατί έτσι δεν μπορούν να σας πουν τίποτα χώρια που θα τους αρέσει να βγάζετε λεφτάκια. Το πολύ πολύ παίξτε και λίγο στη ζούλα αλλά είπαμε όχι πολλά και με σύνεση.
#Το στοίχημα δεν είναι τζόκερ, ούτε λαχείο... Χρειάζεται και τύχη, αλλά κυρίως θέλει γνώσεις, συστηματική παρακολούθηση, εμπειρία, ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Πιο πολύ με το χρηματιστήριο μοιάζει. Για αυτό μην παίζετε έτσι για τον χαβαλέ, εκτός αν είστε προετοιμασμένοι να χάνετε για την διασκέδαση σας. Επίσης όπως σε κάθε θέμα σχετικό με τα χρήματα οι συναισθηματισμοί δεν έχουν θέση.

Δεν το λεω μονο σε εσας τους φιλους μας. Το λεω και για μας. Και εμεις απλοι παικτες ειμαστε. Μερικα απο τα πανω να εφαρμοζαμε οντως ο κουβας θα ηταν αδειος.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου