Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera

- Πολυ over εχει η παραδοση στο Βαλενθια - Εσπανιολ . Σε 15 παιχνιδια , 9 over / 6 under (τελευταιο under 2003). Βεβαια το Μεσταγια φετος δεν ειναι και η δυσκολη εδρα ωστε να παρουν αποτελεσμα οι φιλοξενουμενοι μιας και η Βαλενθια σε 7 παιχνιδια εχει 2 νικες 4 ισοπαλιες 1 ηττα .
-Φαινομενικα ευκολο παιχνιδι για την Μπαρτσελονα αλλα.... Η Βιγιαρεαλ ειναι σε συνεχη ανοδο. Δυσκολο παιχνιδι για προβλεψη και ωραιο να το δεις απο την TV. Χωρια που μαζευει τα περισσοτερα χρηματα πανω του (νικη της Μπαρτσα φυσικα). Παραδοση μοιρασμενη 4 -3 -3 , με τελευταια νικη της Μπαρτσα το 2006 .
-Το τριτο χρονικα παιχνιδι της ημερας ειναι το Ατλετικο Μαδριτης - Σεβιλλη . Και οι δυο ομαδες πριν τις γιορτες δεν ηταν και σε καλη κατασταση.Απο την μια η Ατλετικο με το πανακριβο ροστερ δεν λεει να σηκωσει κεφαλι και απο την αλλη η Σεβιλλη που με τις 3 σερι εντος εδρας γκελες με πιο αδυναμους αντιπαλους, εκαψε στοιχηματικα πολλα δελτια. Η αισθηση μας ειναι οτι η Ατλετικο θα κερδισει ευκολα ή δυσκολα .Ισως ειναι καιρος να ανεβει βαθμολογικα. Στα 13 τελευταια μεταξυ τους παιχνιδια , η παραδοση λεει 6 νικες Ατλετικο 3 ισοπαλιες 4 νικες Σεβιλλη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου