Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

παμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ --------- παρασκευη 19/02/2010

Καλησπερα....μετα απο ευρωπαικο διαλειμμα , ακολουθει ενα γεματο ΣΚ με πολλους και σημαντικους αγωνες....Ας δουμε λιγο ορισμενα ματς που γινονται σημερα Παρασκευη , και θα ειναι μεσα στις προτασεις μας .
Αρχη με το δυνατοτερο σημειο (αν μπορουμε να μιλαμε για δυνατο σημειο στην 2η κατηγορια της Αγγλιας), τον ασσο της Ροδεραμ απεναντι στην Τορκι. Δεν εχει και την δυνατοτερη εδρα στην κατηγορια η γηπεδουχος αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας που βγαζουν οι δυο ομαδες , και κυριως στα τελευταια παιχνιδια. Συν οτι η Τορκι εχει μια νικη εκτος εδρας.Απουσιες δεν εχει καμια απο τις δυο ομαδες. ΑΣΣΟΣ λοιπον.
Δευτερο δυνατο στανταρ για σημερα θα προτεινουμε τον ασσο της Γκενκ απεναντι στην Λοκερεν. Η γηπεδουχος προερχεται απο δυο σημαντικες νικες απεναντι σε μεγαλες αντιπαλους , Κλαμπ Μπριζ και Στανταρ Λιεγης , χωρις να δεχτει γκολ , και δεν πιστευουν ουτε οι ιδιοι οτι θα χασουν εστω και βαθμο απο την Λοκερεν , μια ομαδα με μια μονο εκτος εδρας νικη και εννεα ηττες. Ασημαντες απουσιες και για τις δυο. ΑΣΣΟΣ .
Επομενο παιχνιδι ειναι το Αζαξιο - Καεν . Δυσκολα κανουν δευτερη σερι εντος εδρας ηττα οι γηπεδουχοι . Ναι αλλα θα πει καποιος τωρα παιζουν με τους πρωτους. Δεν λεμε να κερδιζει η Αζαξιο. Μια ισοπαλια με γκολ , θα ηταν καλο αποτελεσμα και για τους δυο. Αλλωστε και η προιστορια δινει αρκετα Χ σε αυτο το παιχνιδι. Ποσο μαλλον τωρα που αφηνει και τους δυο ικανοποιημενους. ΙΣΟΠΑΛΙΑ.
Παιχνιδι για μοιρασμα στην μεση ειναι και αυτο αναμεσα στην Μπερι και την Σριουσμπερι. Προερχονται και οι δυο απο καλο σερι και δειχνουν φορμαρισμενοι. Απουσιες δεν εχουν , το παιχνιδι στον πρωτο γυρο τελειωσε 1 -1 , κατι που δεν αποκλειεται να συμβει και σημερα.ΙΣΟΠΑΛΙΑ και εδω.
Απο την Β΄Ιταλιας το επομενο παιχνιδι. Μπρεσια εναντιον Ασκολι. Ματς αναμεσα στις δυο πιο φορμαρισμενς ομαδες της κατηγοριας. Η Ασκολι παει με τρεις σημαντικες απουσιες στο ματς σε αντιθεση με την γηπεδουχο που ειναι πληρης. Η Μπρεσια βοηθουμενη απο την μεταγραφικη ενισχυση του Γεναρη , τρεχει για την απευθειας ανοδο , και μια τετοια νικη θα της δωσει μεγαλη ωθηση. ΑΣΣΟΣ .
Παμε Β΄ Γερμανιας και στο παιχνιδι Φορτουνα Ντ. - Αλεν . Οι φιλοξενουμενοι οσο και αν εχουν δεσει την αμυνα τους , δεν παυει σαν ουραγοι να κυνηγανε ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητου εδρας . Σημερα απεναντι τους εχουν την ομαδα , της οποιας η εδρα ειναι η μονη αλωβητη στην κατηγορια. Σκουρα τα πραγματα. Ομως ανεξαρτητα το αποτελεσμα και το νικητη εμεις επιλεγουμε το OVER πιστευοντας οτι το παιχνιδι θα ανοιξει.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΤΟΡΚΙ : 1
ΓΚΕΝΚ - ΛΟΚΕΡΕΝ : 1
ΑΖΑΞΙΟ - ΚΑΕΝ : Χ
ΜΠΕΡΙ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ : Χ
ΜΠΡΕΣΙΑ - ΑΣΚΟΛΙ : 1
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. - ΑΛΕΝ : OVER

η τελικη επιλογη ....οπως παντα δικια σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου