Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ....

Οπαδός έδειξε τα στήθη της στο γήπεδο!

Αν στην Ελλάδα ένα από τα παράπονα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα είναι η χαμηλή προσέλευση κόσμου στα περισσότερα γήπεδα, τότε σίγουρα θα αισθανθούν... μειονεκτικά αν συγκρίνουν καταστάσεις με το πρωτάθλημα του Μεξικού, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Εκεί όχι μόνο οι φίλαθλοι δηλώνουν πιο βροντερό "παρών" στις εξέδρες των γηπέδων αλλά υπάρχουν στιγμές που με τη συμπεριφορά τους (με την καλή έννοια...) "κλέβουν την παράσταση" και από τους αληθινούς πρωταγωνιστές της "στρογγυλής Θεάς" που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες.
Αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μοντερέι κόντρα στην Κρους Ασούλ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα (2-0 το τελικό σκορ), με μία φανατική οπαδό των γηπεδούχων να αποφασίζει να προσφέρει πλούσιο θέαμα στις εξέδρες του "Estadio Tecnologico".
Η σέξι ξανθιά οπαδός αφού πρώτα έκανε μερικές χορευτικές κινήσεις, στη συνέχεια σήκωσε την -κοντή και κολλητή- φανέλα της Μοντερέι που φορούσε και έδειξε με υπερηφάνεια τα στήθη της μπροστά στην κάμερα, με την κίνησή της αυτή να επιδοκιμάζεται από το σύνολο των ομοϊδεατών που κάθονταν κοντά της.
Η οπαδός της Μοντερέι δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό αλλά κατόπιν γύρισε την πλάτη της προς τον αγωνιστικό χώρο και ξανασήκωσε επιδεικτικά τη μπλούζα της προς τέρψιν του κοινού, γνωρίζοντας αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερη αποθέωση και φτάνοντας στο σημείο να φωτογραφηθεί με αρκετούς άνδρες οπαδούς.
Φυσικά, το "καυτό" σόου της ξανθιάς οπαδού δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τις κάμερες ασφαλείας, αφού λίγο αργότερα άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας την συνόδεψαν εκτός γηπέδου, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.
To όνομα της πάντως δεν άργησε να γίνει γνωστό, με τα διεθνή ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως πρόκειται για την 30άχρονη Αμερικανίδα Λία Κάθριν Σπένσερ που ζει στο Χιούστον και η οποία ταξίδεψε στο Μοντερέι για να επισκεφτεί τον φίλο της.
Η "τολμηρή" Αμερικανίδα φρόντισε μάλιστα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη φήμη της, βγάζοντας σε δημοπρασία το καπέλο και τη φανέλα που φορούσε στο ματς (!), με την υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής να είναι στα 4.500 δολάρια...




ΠΗΓΗ :www.sport24.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου