Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ Η ΙΝΤΕΡ

Οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει με 2-1 στο Μιλάνο, ήταν πολύ καλύτεροι και στην Αγγλία, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο απέκλεισε την πρώην ομάδα του και δεν το πανηγύρισε ιδιαίτερα από σεβασμό.
Το πρώτο σχετικά επικίνδυνο σουτ στο ματς πραγματοποίησε ο Μίκαελ Μπάλακ στο 12', αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Ίντερ ήταν καλύτερη στην έναρξη του αγώνα, αλλά η πρώτη καλή της ευκαιρία ήρθε στο 33', όταν ο Μάικον έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ετο'ο έπιασε την σκαστή-κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τέρνμπουλ. Στο 42' ο Μαλουντά έκανε εξαιρετική κίνηση και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να ανοίξει το σκορ, αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε με εντυπωσιακό τάκλιν ο Βάλτερ Σάμουελ. Ένα μόλις αργότερα ο Ντρογκμπά βρήκε τον Ανελκά στο ύψος του πέναλτι, ο Γάλλος κατέβασε με το στήθος και έκανε το πλασέ με το εξωτερικό, αλλά ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε και εν συνεχεία ο Τιάγκο Μότα έδιωξε σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του ο Σάμουελ "γκρέμισε" τον Ντρογκμπά στην μεγάλη περιοχή, οι "μπλε" ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε.
Η Τσέλσι στην επανάληψη ξεκίνησε δυναμικά και είχε μια καλή στιγμή στο 52' με σουτ του Φλοράν Μαλουντά να μπλοκάρει χαμηλά στην γωνία του ο Ζούλιο Σέζαρ σε κόρνερ. Η Ίντερ όμως πήρε τον ελέγχο του αγώνα και απειλούσε διαρκώς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 65' με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το διαγώνιο σουτ του Ντιέγκο Μιλίτο, αλλά στο 70' από την κεφαλιά του Τιάγκο Μότα μετά από εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ. Τα πάντα τελείωσαν στο 78' με τον Σαμουέλ Ετο'ο να ανοίγει το σκορ για την Ίντερ.
Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με εξαιρετική μπαλιά με το αριστερό βρήκε τον Καμερουνέζο στην πλάτη της άμυνας των "μπλε" και ο τελευταίος εκτέλεσε τον Τέρνμπουλ με δυνατό χαμηλό σουτ. Η Τσέλσι ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 87' αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Τιάγκο Μότα.

πηγη : SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου