Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ EUROPA LEAGUE


Δεν χανει ο Παναθηναικος..
Ειδικα η φετινη ομαδα του σχεδον βεβαιου πρωταθλητη Ελλαδος , δεν συγκρινεται με την Στανταρ. Την φετινη βεβαια ομαδα του Βελγιου γιατι η περσινη πρωταθλητρια ηταν πολυ καλυτερη. Η ευρωπαικη εμπειρια του Παναθηναικου ειναι μακραν μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη ομαδα του Βελγιου. Πιστευουμε οτι ο Παναθηναικος θα νικησει σημερα.Η προκριση ειναι αλλη υποθεση αλλα εχουμε δει πολλα απο τον ευρωπαιο . Και το 2,70 στο ελληνικο κουπονι ειναι καλη τιμη...
Αλλο σημειο αξιο αναφορας ειναι ο ασσος της Αντερλεχτ. Στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη φετος στο πρωταθλημα και στο τελευταιο ευρωπαικο παιχνιδι εκει ειχε ριξει 4 τεμαχια στην Μπιλμπαο. Το 1-3 του πρωτου αγωνα κοντρα σε γερμανικη ομαδα δεν ανατρεπετε ευκολα , αλλα αξιζει το ρισκο για νηκη της ομαδας του Βελγιου.
Ασσο βλεπουμε και στην αναμετρηση της Σπορτινγκ Λ. με την Ατλετικο Μαδριτης. Ειναι σε μεγαλη φορμα η γηπεδουχος και μπορει να νικησει την ασταθεστατη ομαδα της Ισπανιας και να παρει την προκριση.
Τεταρτο και τελευταιο βλεπουμε την ισοπαλια στο Μαρσειγ - Μπενφικα. Ισως ενα παιχνιδι που μπορει να παει και την παραταση. Δυο δυνατες ομαδες και οι δυο που θελουν την προκριση αμφοτερες.Μικρο προβαδισμα η Μαρσειγ με το εκτος εδρας γκολ , αλλα η Μπενφικα μπορει να σκοραρει εκτος εδρας.
Δεν ακουμπαμε το Λιβερπουλ - Λιλ. Η αποδοση του ασσου παρουσιαζει μεγαλη βυθιση και λεμε να μην μας παρασυρει.Χωρια που η φετινη Λιβερπουλ δεν αξιζει τοσο χαμηλες αποδοσεις.

Εχουμε λοιπον και λεμε

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 2
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ : 1
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔ. : 1
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ : Χ

καλη επιτυχια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου