Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ !!!


Ο Ολυμπιακος εφτασε πολυ κοντα στην προκριση σημερα κοντρα στην γενικη εντυπωση , αποροια των τελευταιων ασχημων αποτελεσματων. Η Μπορντο ζωντας με αρκετο φοβο στο δευτερο ημιχρονο καταφερε να νικησει για δευτερη φορα με σκορ 2 -1 , με το δευτερο γκολ να σημειωνεται στο 88΄.

Ο αγωνας ξεκινησε με τις χειροτερες προδιαγραφες για τον Ολυμπιακο , μιας και η γαλλικη ομαδα προηγηθηκε μολις στο 5΄λεπτο με υπεροχο φαουλ του Yoann Gourcuff , και αστοχη εκτιμηση του Νικοπολιδη . Εξελιχθηκε ακομα χειροτερα με την αποβολη του Νταρμπισαιρ στο 61΄ , ομως ενας υπεροχο γκολ του Μητρογλου στο 65΄ εδωσε νεες ελπιδες στους πειραιωτες. Οι παικτες του Ολυμπιακου αρχισαν να πιστευουν στην μεγαλη ανατροπη οταν και οι Γαλλοι εμειναν και αυτοι με δεκα παικτες τρια λεπτα μετα το γκολ της ισοφαρισης , πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα των Γιρονδινων που τα είχαν χαμένα. Στο 77ο λεπτό μάλιστα, ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το 2-1, με τον Ραούλ Μπράβο να κάνει το σουτ από ευνοϊκή θέση και τον Σιανί να διώχνει σωτήρια την μπάλα με τάκλιν.
Το παιχνίδι είχε αποκτήσει άγρια ομορφιά, η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο και στο 81' ήταν σειρά της Μπορντό να απειλήσει. Άλλο ένα τραγικό λάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλο έδωσε την ευκαιρία στον Σαμάκ να βγει απέναντι από τον Νικοπολίδη, όμως ο Μαροκινός άνοιξε την μπάλα με αποτέλεσμα ο πορτιέρο του Ολυμπιακού να μπλοκάρει την μπάλα. Και ενώ οι Πειραιώτες είχαν βγει στην επίθεση και έκαναν την ύστατη προσπάθεια για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, ο Σαμάκ στο 88' έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα του Νικοπολίδη και έβαλε... ταφόπλακα στα όνειρα των "ερυθρολεύκων. Εκεί τελειώσαν όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου